lauantai 13. toukokuuta 2017

Lauantain sekalaiset

Mistäköhän aloittaisi? Mistä kaikista kirjoittelisi?

Kenties RIP-uutiset alkuun: presidentti Mauno Koivisto kuoli perjantaina (12.5.). Tänään uutisvirrassa ei ole tainnut olla juuri muusta kuin presidentin kuolemasta. Ja jonkinlaisen myrskyn ehätti synnyttämään kansalaiskanavalla/somessa, onko talonmiehet vielä nukkumassa kun liput eivät ole puolitangossa jne.
Postimerkkikokoelman presidenttiosio

Oliskohan tilastojen aika seuraavaksi? Tilastot silmäilen joka kerta Bloggerin hallintapaneelin/kotisivun avattuani, harvemmin sen kummemmin kuiten reagoin niihin. Suuria muutoksia (piikkejä kävijämäärissä yms) kun harvemmin tulee. Tällä kertaa Venäjä kiinnitti huomioni. Kävijämääriä seurataan valtioittain. Suomi on keikkunut yleensä ekana. Tämän viikon tarkastelujaksolla Venäjä on ykkösenä ja Suomi tasaväkisesti tokana. 105 tais olla lukema, ero luvuissa muutama lukija... Mistäköhän tämä pyrähdys on tullut? Yleensä kävijämäärät ovat olleet muutamia, tai korkeintaa muutamia kymmeniä.
Kartta: mitä tummempi vihreä, sitä useampi katsoja
Tänään käväsin katsomassa kaverin kanssa SoPan pelin. Vastustajaa en muista (tarkistetaan jossain vaiheessa*), jostain Etelä-Suomesta. SoPa voitti 2-0. En muista käyneeni jalitsumatsissa näin aikaisin keväällä, en ainakaan näin lumisissa olosuhteissa. Hyvä jos itse kenttä sulana. Ja välillä sateli vielä luntakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti