tiistai 14. maaliskuuta 2017

Liikuntaa, terveyttä ja testejä

Paikat hieman hellänä. Kävin päivällä punttisalilla, treeni tieten vaikuttaa raajoihin yms.

Lueskelin FB:ssa listattuja tapahtumia. Huomenna keskiviikkona (15.3.2017) liikuntahallilla on SuomiMies Seikkailee -niminen tapahtuma, johon olisi tarkoitus osallistua. Tai oikeastaan ei tarkoitus osallista, vaan minähän käyn! Tapahtumassa mitataan kaikenlaista terveyteen liittyviä asioita, kehoanalyysi taitaa olla oikea termi. Painon lisäksi rasvan määrää ja koostumusta, miten jakautunut, nestetasapainoa, lihasvoimaa jne. Ilmeisesti lisäksi mahdollisuus mitata verensokeria ja -painetta.

Tapahtuman FB-sivustolta (Kunnon Mummola + Suomimies seikkailee) poimittua:
Mahdollisuus osallistua tasapainoa ja toimintakykyä arvioiviin helppoihin testeihin. Tapahtuman testit kertovat henkilökohtaisen tilanteesi kehonkoostumuksesta, puristusvoimasta ja kestävyyskunnosta.
Olen käynyt tänä talvena pari kertaa viikossa hyödyntämässä liikuntahallin (ja kunnan) liikuntamahdollisuuksia, painonhallintaa. Tiistaisin olen käynyt mm. punttisalilla ja torstaisin on ollut pickeball-vuoro. Tapahtuma sopiva tapa saada jonkinlaista infoa terveydentilasta. Millainen vaikutus liikuntatoimilla on, onko rasvat lähteneet liukenemaan ja mikä on painon muutos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti