keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Menneitä ja tulevia

Viime viikko kulttuuripainotteinen. Loppuviikosta oli niin teatteria kuin huumoriakin. Torstaina Rovaniemen teatteri kävi Sodankylässä, esityksenä Täti ja minä -näytelmä. Perjantaina hotellilla esiintyi Iikka Kivi ja Teemu Vesterinen, eli kyseessä Kivi, Vesterinen & sakset -standupkiertue. Esitykset olivat hyviä, ellei peräti erinomaisia.

Ylihuomenna perjantaine (11.11.2016) hotellilla olisi jälleen keikka. Matti Nykänen esiintyy hotellilla. Ennen keikkaa olis pubivisa, aiheena toki Matti.

Laskeskelin tässä vähän aikaa sitten erikoiseurojani, kuin Roope Ankka konsanaan hypistelin kolikoitani. Ei sentäs... Laskin kolikkoni, totta. Mutta lähinnä inventoinnin vuoksi. Mitä löytyy ja kuinka monta? Kaikenkaikkiaan löytyy 29 erillaista erikoiskolikkoa. Suurin osa kolikoista Suomesta, totta kai. Nimellisarvohan kolikoilla on 2 euroa, mutta kolikkojen hinnat ovat kolmen euron luokkaa. Eurokolikot.com -sivuston hintojen perusteella kolikkojen yhteishinta olisi reilu 200 euroa. Huh huh... Mutta hinnat Eurokolikot-sivustolla ovat hyvässä kunnossa olevien kolikkojen hintoja (proof-laatu?), joten käytössä olleet kolikot (kierrossa olleet) eivät kait niin arvokkaita.

Olen saanut pari Panasonicin videokameraa. Vanhoja kameroita, vähintään viisi vuotta vanhoja, mutta kyllä meittille kelpaa. Taitaa ikää olla muuten lähempänä kymmentä kuin viittä. Nimittäin uudemman kameran eräs ohje oli päivätty vuodelle 2010, vanhemman kameran eräs ohje on vuodelta 1999.

Pitänee jossain vaiheessa tutustua paremmin kameran toimintoihin. Josko sais jonkinlaista järkevämpää aikaiseksi, muutakin kuin pelkää testikuvausta.

PS. Yhdysvalloissa käynnissä presidentinvaalit, Clinton vs. Trump. Ja Donald Trump on johdossa. Netti täynnä meemejä ja ihmettelyä. Miten tämä on mahdollista?! Muuttavatko ihmiset Kanadaan protestina vaalitulokseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti