sunnuntai 9. lokakuuta 2016

241543903

Otsikon numerosarjaan törmäsin jossain netin artikkelisarjassa, joka käsitteli netin ilmiöitä eli meemejä. Kyseessä on nk. head-in-the-freeze -ilmiö, jossa ihmiset työntävät päänsä pakastimeen ja ottavat siitä kuvan. Ilmiön aloitti amerikkalainen taiteilija David Horvitz.

Perjantaina käväsin kirppiksellä. Pari kirjaa ja muutama DVD mänt myyntiin. Lähtiessäni huomasin julisteen kirppiksen ulko-ovessa/ilmoitustaululla. Julisteeseen oli kerätty kaikki paikalliset kirppikset. Erinomainen idea... En ole tainnut aiemmin mihinkään vastaavaan. Tai no nk. matkailukarttoja olen nähnyt, mutta niissä on taidettu listata muita yrityksiä ko kirppiksiä.

Perjantaina käväsin pitkästä aikaa pubivisassa. Perinteiseen tyyliin eli ei palkintosijaa. Suht vaikeita kysymyksiä, varmoja vastauksia yks tai kaks kun normaalisti tuplasti enemmän...

Olikos muuta? Postimerkkeihin on tulossa muutoksia. 1. ja 2. luokan merkit yhdistyvät. Ilmeisesti asiasta on uutisoitu jo kesäkuussa, mutta itse kuulin asiasta vasta nyt... Uutisesta voi lukea vaikkapa Postin tiedotteesta.

Käväsin tässä vähän aikaa sitten postissa. Piti pariin kirjeeseen saada merkkejä, molempialuokkia itse asiassa. Kun kuulin muutoksista, päätin täydentää merkkikokoelmaani Muumi-merkeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti