lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kesäloma 2016

Kesäloma alkoi! Kahden viikon loma tiedossa, eli heinä-elokuun vaihde on pyhitetty löhöilylle... Mitään sen kummempia suunnitelmia lomalle ei ole, ei ole mitään reissuja tiedossa. Siis kotona varmaan menee koko loma värkkäillessä.

Pitäiskö suunnitella jotain lomalle? Jokin käyntikohde? Museo kenties? En tiedä...
Jytäkopterin keikan mainos
FB:n kansalaiskanavalla

Tänään lauantaina olis tiedossa elävää musiikkia, Jytäkopteri soittaa hotelli Sodankylässä. Sinne ajattelin suunnistaa tänä iltana...

Musiikista mieleen. Pitkästä aikaa ostin musiikkia, CD-levyjä pari kipaletta. Kirjaston poistomyynnistä löysin pari BonusCD-levyä, käytettyjä (ja hieman naarmuisia) levyjä, yhteishintaan 1€. Ei paha hinta... Itsellä on jossain yksi aiemmin ilmestynyt sarjan levy. Mitä nämä BonusCD-levyt muuten ovat? Googlettamallakaan ei mitään virallista tietoa löytynyt. Ilmeisesti jaettiin nimensäkin mukaan bonuksena, esimerkiksi ostaessa soittimen. Itsekin taisin saada kyseisen levyn soittimen yhteydessä.

Toinen musiikkiostos oli Popedan Museorekisterissä - karvanopat ja wunderbaum -levy. Tämä on ihan uusi levy, kaupasta ostettu ja paketista avattu. (Uusi ja uusi, julkaistu ilmeisesti vuonna 2013.)

Linkit
Jytäkopteri jyrää! (Facebook)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti