keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesän alku

Tilastot heti kärkeen: viikkotasolla katsojia on käynyt eniten Suomen lisäksi Yhdysvalloista, kuukauden mittajatkolla eniten kävijöitä on... *rummun pärinää* ...Venäjältä! Näin se vaan on uskottava, mun blogillani on slaavilainen lukijakunta.

Tosiaan, otsikon pariin ja kesän alkuun. Tänään alkoi kesäkuu, joten kesä alkoi virallisesti. Päivä on ollut lämmin ja aurinkoinen, pilviä tosin jonkin verran. Iltapäivällä sateli jonkin verran, mutta sen jälkeen alkoi taas aurinko paistaan.

Työt alkoi tänään matkailuinfossa, työharjoittelu oikeastaan. Kuukauden pesti. Nettisivujen päivittelyä näin aluksi ainakin tiedossa. Päivittelyä muutama kohde kaipaakin, kaikki kartat ja tiedot eivät ihan ajantasalla...

Paneudun todennäköisesti ainakin VisitSodankylä- ja E75Lapland-sivustojen sisältöön. Ans kattoo mikä on sitten tilanne esimerkiksi sosiaalisen median puolella. FB:n profiili matkailuneuvonnalla on, todennäköisesti sinnekkin käyn merkinnän tai pari päivittelemässä.

Seita-säätiö täytti 10 vuotta, jonka johdosta säätiöllä oli avoimet ovet. Tulipahan sieläkin palloiltua muutama tunti. Kakkua ja kahvia, musiikkiesityksiä, pajaesittelyä... Kameran (säätiön järkkäri) kanssa välillä kiertelin paikkoja ja räpsin kuvia. En sitten tiedä millaisia tuli, en vielä ole nähnyt niitä vielä... Todennäköisesti julkaistaan säätiön FB-sivuilla jonkilainen kooste kuvista. Hitsi kun itse en hoksinut ottaa kuvia omalla kameralla/kännykällä, ois voinu nyt jo esitellä säätiön juhlia. No joku toinen kerta sitte.

PS. Hankin pari Sodankylä-aiheista postikorttia kokoelmiini...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti