torstai 24. maaliskuuta 2016

Pääsiäisviikko 2016

Tällä viikolla vietetään pääsiäistä. Viime sunnuntaina (20.3.) oli palmusunnuntai, jolloin virpojat olivat liikenteessä. Huomenna on pitkäperjanta, jolloin on perinteiset Sattasen porokisat.

Pääsiäisen johdosta aukioloajoissa muutoksia. Ainakin virastot ym. viralliset tahot ovat perjantaista maanantaihin kiinni. Kaupat vapautettiin tammikuussa holhouksesta aukioloaikojen suhteen, joten he voivat olla auki omien resurssien mukaan myös pääsiäisenä. Sodankylässä kantakaupa aukeavat pyhien aikaan hieman myöhemmin kuin normaalisti (7 sijaan klo 10, klo 8 sijaan klo 12 jne).

Mitäs pitikään kertoilla?

Viime lauantaina hotellilla esiintyi J.Karjalainen. Musiikki oli erinomaista ja tunnelma katossa. Ainoa ongelma ainakin itellä oli näkyvyys. Jouduin takariviin, josta ei pahemmin nähnyt lavalle. Mutta muuten ihan ok keikka. Keikan jälkeen olt muuten jamit Krouvissa (hotellin alakerta), meno ainakin yhtä hyvä ko Karjalaisen keikalla...

Lauantaina muuten hotellilla esiintyy Kelekka-kiertueen jäsenet, eli tiedossa huumora,  komiikkaa ja standuppia.

Muut höpinät
Kävimmä kaverin kanssa tänään Pappilanniemen lenkki kiertämässä. Tänään olenkin reippaillut ihan mukavasti. Päivällä kävin jumpassa ja illalla kävelyllä. Sotkussakin tuli käytyä kans.

Pappilanniemi

Rovaniemen lentokentän poropatsasteos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti