torstai 4. helmikuuta 2016

Päivittelyä blogista

Pikainen päivitys blogista, tilastoista ja muusta vastaavasta...

Blogissa tilastojen mukaan on käyty lähes 31.400 kertaa, tekstejä julkaistu 591 kpl (+tämä merkintä).

Blogin ulkoasua muutin tässä jokin aika sitten. En enää oikein pitänyt siitä tummansävyisestä layoutista. Olikohan päävärinä peräti musta? Hieman väriä lisää ja vaihtelua kehiin, nyt on sävynä ruskea. Teemassa ja asettelussa ei pahemmin muutosta, ainoastaan värisävyssä... Sisältöön ei muutoksia, ainoastaan pariin merkintään uusi haku/asiasana (tynkä).

Viime vuoden puolella sain eräältä toimittajalta sähköpostia koskien blogia. Paikallisista bloggaajista artikkelia tekemässä juttua. Valitettavasti viesti oli päätynyt roskapostikansioon, ennen kuin sen huomasin. Kauan aikaa mietin olenko artikkelin arvoinen, onko blogini maininnan arvoinen. Blogi voi olla maininnan arvoinen, mutta vain maininnan arvoinen. Sivulauseessa kenties, erillistä artikkelia blogistani en osaa kuvitella lukevani. En pidä itseäni mitenkään julkisuuden tai artikkelin arvoisena. En osaa nähdä itseäni julkisuudessa, en kaipaa (suurta) julkisuutta... Vierastan hieman julkisuutta. Joten ehkä tällä kertaa ohitan tarjouksen.

Eli... Huono kirjoittamaan sähköpostia ja vastaamaan viesteihin, joten vastataan täällä. Toimittaja kysyi saako julkaista jutun blogistani. Blogini saa mainita, mutta erillistä artikkelia ei tarvitse kirjoittaa edellä mainituista syistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti