tiistai 9. helmikuuta 2016

Ärsytys!

Eli asioita, jotka ärsyttävät. Enemmän tai vähemmän... Ei kuitenkaan vielä raivon partaalle asti.

Pankkikortin kestävyys
Minulla on Visa Electron -kortti, on ollut lie kuinka kauan. 16 vuotta? Peruskoulun loppupuolella eka kortti? Muisti ei riitä... Eilen maanantaina piti tilata uusi kortti, koska tämä nykyinen alkoi hajoamaan kirjaimellisest käsiin. Kortin päällimmäinen kalvo (kirjojen päällystämisestä tuttua kontaktimuovia?) alkoi irvistelemään. Itse asiassa taitaa olla järjestyksessä toinen kortti, joka on pitänyt uusia ennen aikojaan. Edellinenkin kortti piti uusia samanlaisten ongelmien vuoksi...
Onko normaalia, että kortista lähtee kalvot näin?
Niin, jos joku Nordeasta ta kyseisiä kortteja tekevästä yhtiöstä näkee tän merkinnän ja kuvan, ois pieni pyyntö: Olisiko tuotekehitykselle paikka? Miten kortista sais kestävämmän, ettei tarvis 2 kk ennen normivaihtoa tilata uutta korttia?

Puhelimen wlan-ongelmat
Käytän wlania eli langatonta verkkoa/yhteyttä aina kun mahdollista. Pihi luonteeltani ja operaattorin mobiilidata rajallista (ja välillä hidasta). Silloin tällöin wlan alkaa tökkimään, ei saada yhteyttä... Sekös harmittaa! Uutiset jää lukematta, artikkelit kesken!
Jos netti ei toimi, lähetä sähköposta tekniseen tukeen?
Huomionkerjääjät tai/ja mainostajat somessa
Aika ajoin Instagramissa tulee vastaan profiileja ja kommentteja, jotka ovat selvästi luotu mainosmielessä. Kommenteissa kyseiset käyttäjät agressiivisestikin kerjäävät seurantapyyntöjä, saadakseen näkyvyyttä itselleen tai tuotteelleen.


Edit:
Lisätäänpä listaan vielä sääolosuhteet ja teiden kunnossapito, oikeastaan kunnossapidon puutteet. Käväsin kävelyllä, parin tunnin lenkillä. Sää on tällä hetkellä keväisen lämmin, asteen pari plussan puolella. Lumitilanne on samankaltainen kuin sääkin, loskaa ja liukasta. Ei mikään optimaalisin keli kävelemiseen. Kirosin teiden auraukset aikani tarvottuani loskaisella jalkakäytävällä. Teitä ei ole aurattu kunnolla lie milloin viimeksi. Eilisen lumi/räntäsateen jäänteet vieläkin kadulla... Saa varmaan jäätyä kerran jos toisenkin, ennen kuin aurauskalusto käy lunta pukkimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti