lauantai 29. elokuuta 2015

Lauantain (aamu)päivän juttuja

Käväsin nyt aamupäivästä apteekissa. Oikeastaan ei kait se enää aamupäivää ollut, kun 11 aikaan liikenteessä. Mutta apteekissa käväsin, piti hankkia rasvoja tuohon psoriasikseen. Perusvoidetta ja lääkevoidetta... Alkoi nimittäin rasvat olemaan sen verto vähissä, joten oli pakko käydä ostamassa muutama puteli lisää.

Olen tekemässä ruokaa, oikeastaan odottamassa ruuan valmistumista, samalla kun kirjoitan tätä merkintää. Uunissa paistumassa lihamureketta, lohkoperunoita ja porkkanoita. Mureketaikinaa tehdessä mietin milloin viimeksi olen maininnut ruokaohjeen blogissa. En kyllä muista milloin viimeksi... Ja siitäpä sain aiheen seuraavaan merkintään ;)

Tosiaan, mureke kyseessä. Ei ihan perus-mureke, vaan päätin tehdä hieman erillaisemman kuin normaalisti teen. Normaali lihamureketaikinaan (eli sipulikeittopussi, hieman vettä, pari kananmunaa) lisäsin porkkanaraastetta ja juustoraastetta. Lisäksi kääräsin pekonia sitten itse murekkeen ympärille. Hieman vaihtelua tylsään perustaikinaan. Ans katsoo sitten millainen tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti