maanantai 3. elokuuta 2015

Elokuun 2015 eka viikonloppu

Kävin puhelimen galleriaa ja kuvia läpi, ja päätin muutaman kuvan heittää tänne blogiinkin. Muutama kuva olen meinannut jo aiemmin laittaa blogiin, mutta ei ole ollut sopivaa saumaa laittaa aiemmin... Pari kuvakaappausta sosiaalisessa mediassa olleista asioista tai ideoista. Esimerkiksi FB:ssä törmäsin Nokian renkaiden tekstiin renkaiden uusiokäytöstä. Aloin miettimään itsekin renkaiden kohtaloa, mitä niille oikeastaan tapahtuu kun eivät enää toimita virkaansa autonrenkaina. Toinen somessa ollut asia pisti hymyilyttämään, nimittäin YouTuben kanavasuositukset. Eräänä päivänä ehdotuksien joukossa oli Barbi. Suositus lähes 31-vuotiaalle miehelle? Just, viimeistään tässä vaiheessa varmaan pitää iskeä se surullisenkuuluisa kolmenkympin kriisi =D

Mutta asiaan, eli otsikon aiheeseen. Viikonloppuna vaihtui kuukausi, elokuu alkoi. Onko se tosiaan jo elokuu? Kumman äkkiä tuo aika tuntuis menevän.

Mitä tuli tehtyä viikonloppuna? Kaikenlaista... Lauantaina tuli käytyä jalitsupeli katsomassa. Kotijoukkue tais hävitä pisteellä Rovaniemen joukkueelle. Tämän jälkeen sauna ja pikainen pyörähdys kylillä.

Sunnuntain olisin toivonut olevan lepopäivä. Mutta vuorossa oli varaston siivousta. Ei siinämitään, pari löytöä tuli tehtyä. Pääasiassa postimerkkeihin liittyviä juttuja. Maininnan arvoiset lienee pari postimerkkiä ja -korttia 1980-luvulta. Vuonna 1986 järjestettyjen nuorisourheilutapahtuman postikortti ja siihen liittyvä postileima. Lisäksi jouluaiheinen erikoisleima... Mitäköhän muuta löytyi? Keskeisimmät tais olla jo tuossa... Kirjoista osa menossa kirppikselle, osa meni paperinkierrätykseen. Kirppikselle kirjojen lisäksi muutamamuukin esine, lähinnä astioita.

Varastosta löytyneitä merkkejä

Urheilukentän aita vs Luonto

Kierrätysideoita vanhoista renkaista

YouTuben kanavasuositus, kenelle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti