keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Ei keksi otsikkoa

Otsikko piti väsätä. Mutta ei oikein tule mitään repäsevää tai kuvaavaa mieleen. Tarvitaanko sitä aina olla mitään (erikoista) otsikkoa?

Pitkästä aikaa käväsin postimerkkikokoelmaani läpi. Sain haltuuni pari uutta postimerkkiä kesän aikana, ja piti sijoittaa ne kokoelmaani. Samalla kävin pikaisesti läpi nk. tuplakappaleet, eli merkit joita useampi kipale. Päätin pistää kiertoon ylimääräisiä kappaleita.

Pistin Instagramiin kuvan ja kysäisin kenelle kelpaa. Kumman äkkiä meni kaupaksi. Olisko tunnin sisään ensimäinen kysely merkeistä? Mukava, että löytyi näinkin äkkiä uusi omistaja. Nimittäin olen tainnut samoja (tai ainakin osa samoja) merkkejä aiemminkin monessa eri paikassa. Eli eka näinkin nopea diili =)

Postimerkkejä löytyy vieläkin muutama ylimääräinen kappale, esimerkiksi postilaatikko- ja revontulimerkkejä löytyy useampiakin. Joten jos mielenkiintoa löytyy, niin kyselkää toki...

Linkit
Syksyn postimerkeissä antiikkia, taidetta ja revontulia, Posti 26.8.2009
Linkin takaa löytyy kuvaesimerkki revontuli-merkeistä. Mukana myös yksi arkitehtuuriin liittyvä merkki, joita myös meittiltä löytyy useampi.

Postilaatikoita - viiden 2lk postimerkin sarja (5)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti