perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kauppajuttuja

Kumma kun tänään tuntuis tökkivän kirjautuminen someen. Sähköposti, FB, blogi... Jokaisessa pari kertaa piti salasana syöttää uudelleen. Huono muisti vai näppäilyvirhe? Parissa paikassa nimittäin vast'ikään vaihtanut salasanan, joten ei ole vielä kunnolla iskostunut "selkäytimeen".

Mitäs meittin pitikään runoilla tänne?

Tosiaan, kierrätys ja kauppa. Käväsin eilettäin kaupassa, jossa oli jaossa ilmaisia sankoja. Tai no ei varsinaisia sankoja, vaan niitä ämpärintapaisia muovijuttua, joissa pidetään niitä kaupassa myytäviä leikkokukkia. No muutama sellainen ämpäri nyt mukaan tarttui. Aloin vain miettimään missä ja miten niitä hyödyntäisi. Kukkaruukkuna? Roskakorina? Pari toteuttamiskelpoista esimerkkiä (siis mihin itse niitä tod.näk. käytän). Mielessä käväisi myös nämä teltanpainot. Tuttu näky esimerkiksi torilta/markkinoilta, joissa myyntikojujen nurkissa on jonkinlainen betonista valettu möhkäle pitämässä paikoillaan telttaa. Miksei siis voisi hyödyntää vastaavanlaisessa jutussa?

Kierrätyksestä ja kaupasta kun puhe, muistui mieleen kirjaston poistomyynti. Festariviikolla nimittäin alkoi jonkinlainen kirjojen poistomyynti. En tiedä kuinka kauan kestää (tai kesti), koska en ole käynyt vähään aikaan kirjastossa ja huomasin poistomyynti-ilmoituksen vasta nyt loppuviikosta. Elokuvafestareistahan on jo pari viikkoa, joten todennäköisintä että poistomyynti olis jo loppunut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti