torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappumerkintä 2015

Enenmmän tai vähemmän lyhyenä väliaikapäivityksenä menee tämä merkintä.

Nyt loppuviikosta vietetään vappua. Mitään kummempaa en ole suunnitellut, todennäköisesti samalla kaavalla kuin aikaisempinakin vuosina. Simaa, munkkeja, ranskalaisia ja nakkeja... Ei kait kummempaa suunnitelmissa. Kotona taidan viettää tämän(kin) juhlan.

Postimerkkiuutisia
Lukaisin päivän Ilttistä ja törmäsin uutiseen uudesta postimerkistä: Pertti Kurikan nimipäivät saa oman postimerkin. Mielenkiintoinen ja yllättävä uutuus.

Aloin miettimään kenestä kaikista on julkaistu postimerkki. Lähinnä mietin näitä kunnianosoituksia ja julkkiksia. Jos mietitään Euroviisuja, niin monestako osallistujasta (tai voittajasta) on postimerkki julkaistu. Näin äkkiseltään muistuu useampikin urheilija, joista postimerkki julkaistu. Rallihenkilöistä taisin mainita tässä vähän aikaa sitten (Häkkinen, Mäkinen). Äkkiseltään musiikin alalta en muista yhtään merkkiä PKN-merkkiä lukuunottamatta...

Piti googlettaa, tarkistaa onko aiemmista Euroviisuista tehty merkkiä. Ilmeisesti on. Miksiköhän ei ole jäänyt minkäänlaista muistijälkeä kyseisestä merkkisarjasta?

2 kommenttia:

  1. Radiosta kuulin - poppikoulu-ohjelman kysymyksessä - et olis tulossa merkkisarja jossa on (ja kysymys oli: mitkä) naitvissi, rasmus hanoiroks, him? ja pari muuta joita en nyt muista. - js

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://areena.yle.fi/1-1255798 timo vastaan reijo 5:30 -js

      Poista