lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäisviikko 2015

Tällä viikolla on vietetty pääsiäistä. Eilen oli pitkäperjantai ja tänään taitaa olla lankalauantai. Pyhien johdosta (tai niiden vaikutuksesta) aikataulut ja aukioloajat ovat olleet hieman rajallisemmat. Eli kaupat ovat olleet kiinni tai ne ovat olleet nk. pyhäaikataulussa (normaalia lyhyemmän aikaa auki). En ole varma miten muualla, mutta kaupat taisi olla ainakin täällä Sodankylässä eilen auki 12-18. Ja onkohan tänäänkin sama aikataulu? En ole varma, en painanut niin hyvin mieleen aikatauluja, kun viimeksi kävin kaupassa toissapäivänä...

Eilen oli tosiaan pitkäperjantai. Perinteisesti Sattasessa on järjestetty porokisat pitkänäperjantaina, muistaakseni vuodesta 1986 lähtien. Käväsin siellä katselemassa hieman menoa ja meininkiä. Kuvia en valitettavasti tällä kertaa ehtinyt/hoksannut napata... Perjantaina olisi ollut kait myös jonkinlainen crossitapahtuma, moottorikelkkoihin liittyvä juttu, mutten itse siellä käynyt. Ei ehkä mun juttu ollenkaan.

Mitä vielä? Tänään lauantaina olis hotellilla standup-keikka. Olikhan siellä nyt neljä koomikkoa vetämässä keikkaa? Taisin mainita asiasta jossain aiemmassa postauksessa. Ajattelin siellä piipahtaa ja katsastaa millainen tarjonta on.

Linkit
Hiljainen viikko (WP)
Mistä tulee pääsiäisviikon eri päivien nimet?
Lankalauantai ja sukkasunnuntai? Tässä selitys pääsiäisen viikonpäivien nimille! (IS)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti