sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulunaika

Joulukuu alkaa ensi viikolla. Ja saa avata joulukalenterin ekan luukun! Paha vain, en omista (vielä) kyseistä kalenteria... Katsotaan mikä on tilanne ensi viikolla.

Perjantaina oli Sodankylässä joulunavaus. Illalla oli kylillä tapahtumia, jotka päättyivät ilotulitukseen. Itse en kyllä käynyt kylillä juhlia seuraamassa. Laiskuutta? En tiedä... Kävin kyllä loton jättämässä, mutta oli niin ruuhkaa ja ryysistä etten viitsinyt ahtautua siihen ruuhkaan. Paikallisen K-marketinkin piha oli niin täynnä, ettei edes sekaan mahtunut...

Mitäs vielä? Katselin ja tutkailin blogin tilastoja. Kaiken kaikkiaan kävijöitä on ollut reilut 25 tuhatta. Tarkastelin myös hakusanoja, joilla on löydetty blogiin, ja eräs hakusana pisti silmään. Venäjän taide merkinnät! Mitä?! Outoa... En nimittäin muista kirjoittaneeni mitään kyseisestä aiheesta. Olen kyllä maininnut Venäjän (ja sen poliittisen tilanteen) ja taiteestakin olen jotain kirjoittanut. Mutten kyllä muista käsitelleeni näitä asioita yhdessä... Pitäisiköhän kirjoittaa?

Kun kerta asiasta kysäisin, niin laajennetaampa hieman kysymystä:
Mitä haluat lukea blogista? Mitä aiheita voisin käsitellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti