lauantai 12. heinäkuuta 2014

Tuunausta ja muuta vastaavaa

Tällä viikolla on täällä Sodankylässä näkynyt aika paljon motoristeja. Päivittäin ohi ajaa kymmenittäin moottoripyöriä... Ilmeisesti Saariselällä on jokin harrikoiden kokoontumisajot, johon motoristit ajavat tätä kautta. 4-tiehän menee Sodankylän kautta, ja taitaa olla ainoita valtateitä ja reittejä pohjoiseen. Tai ainakin yksi keskeisimmistä reiteistä.

Mitäköhän piti kirjoittaa? Muistikatkos... Tapahtumista ja tekemisistä voisi kertoilla. Eilen kävimme kahvilla kaverin kanssa. Olisimme käyneet sotkussa, mutta valitettavasti emme sinne päässeet. Syynä oli uusien alokkaiden infotilaisuus, johon sotilaskoti oli varattu...

Eilen hieman sisustin, tuunasin eräästä rojulaatikosta hieman paremman näköisen laatikon. Olen säilönyt pikkutavaraa erääseen pahviseen CD-koteloon. Aikoinaan liimasin pelkät blankot paperit, mutta vuosien saatossa valkoinen ei ollut enää valkoinen ja muutenkin laatikko näytti tylsältä.

Päätin liimata uudet paperit laatikon ympärille. Koska pelkkä valkoinen on ehkä liian tylsä, niin päätin hieman koristella laatikkoa samalla. Muistin, että olin lajitellut vanhoja (mainos)lehtiä paperinkierrätykseen vietäväksi. Päätin hyödyntää näitä lehtiä, ja parhaat kuvat löysivät tiensä laatikon laitoihin.

Hieman keskeneräinen tuotos

Lopullinen versio, jossa mm. mainostekstit
peitetty Mikki Hiiri -kuvilla...

Linkit
Harley-Davidsonit päristävät Saariselälle heinäkuussa 2014, Saariselka.com
Näin tuunasin huonekalun: Paperia pintaan, Iltalehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti