perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus 2014

Tänään perjantaina on juhannusaatto, eli keskikesän juhla... Sää ei ole mikään kaunein, vettä on satanut koko päivän. Ja lämpötilakaan ei ole mitenkään kehuttavaa, alle 10 astetta. Saisi olla kyllä lämpimämpää!

Aikomus oli tänään grillata, mutta säätilan vuoksi kokkaus siirtyi sisätiloihin. Menu on hieman aiottua suppeampi, eli tällä kertaa vain pihviä ja täytettyjä sieniä. Pihvit ovat ihan peruspihvejä... Mutta pitkästä aikaa sain täytettyjä sieniä! Mmmm, vesi oikein herahtaa kielelle pelkästä ajatuksesta... Eli herkkusienistä kannat pois, tilalle Koskenlaskija-juustoa ja kääritään pekoniin. Tämän jälkeen paistetaan ja nautitaan =) Grillissä tulisi parempi, mutta pitää tällä kertaa tyytyä uunin apuun.

Mitäs vielä? Elokuvista ja DVD-levyistä voisi mainita.

Loppuviikosta kävin pikaisesti kirppiksellä, ja silmiini sattui Veren vangit -elokuva. Olen aiemmin lukenut kirjan ja useamminkin nähnyt elokuvan televisiossa. Erinomaisia teoksia molemmat... Aika ajoin olen myös yrittänyt metsästää kyseistä leffaa, yleensä Huuto.net ja Discshop -sivustoilta. Nyt loppui tämä metsästys. Parilla eurolla löyty nimittäin tämä leffa.

Etsintä ei ole kuitenkaan aivan lopussa vielä. Nimittäin 'sarjan jatko-osa' on vielä löytämättä (tai oikeastaan hankkimatta). Anne Ricen tuotantoon kuuluu myös Kadotettujen kuningatar -teos, joka on filmatisoitu 2000-luvulla. Tämän elokuvan jos vielä saisi kokoelmiini...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti