keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Rengasrallia...

Kuvat antavat osviittaa
renkaista ja niiden kunnosta.
Mistäköhän aloittaisi? Monta asiaa mielessä, enkä tiedä mistä aloittaisi... Josko aloittaisi otsikolla. Tai siis otsikon asialla, eli rengas-aiheella.

Omistan Ladan, tuon idän suuren ihmeen. Kesärenkaina ovat olleet alkuperäiset "Made in USSR" -merkinnällä olevat renkaat. Talvirenkaat ovat olleet koko ajan ihan perinteiset/kotimaiset Hakkapeliitat (Venäjällähän ei ole tietääkseni käytössä talvirenkaita, ei ainakaan nastarenkaita). Aikaa siis on kulunut, onhan Neuvostoliitto ollut "pelkkä muisto" jo ainakin 22 vuotta.

Aiemmin kaksi kesärenkaista (etupään renkaat) on vaihdettu mm. kulumisen vuoksi. Aurauskulma lienee ollut väärä? Tänään kävin vaihtamassa viimeisetkin neukku-renkaat uudempiin kumeihin. Kulutuspintaa vaikutti vanhoissa olevan ainakin lain salliman rajoissa. Mutta valitettavasti sivussa alkoi saumat(?) irvistämään sen verto, että en viitsinyt niitä enää kauemmin katsella.

Kesärenkaat vaihdan auton alle huomenna torstaina.

Torstaista kun tuli puhetta... Huomenna on helatorstai, eli pyhä- ja vapaapäivä.

Muut asiat
Tällä viikolla loppuvat koulut, eli kesälomat alkavat. Ammattikoululla päättäjäiset järjestetään tänään keskiviikkona (huominen helatorstai toi muutoksia aikatauluihin tjsp).

Sää on ollut nyt iltapäivällä aurinkoinen, lämpimästä en osaa sanoa. Jos jää alle 20 asteen tai peräti alle 15 asteen, niin onko lämmintä? Miten sen nyt ottaa...

Tuli istutettua pari marjapensasta, punaisia herukoita. Isä oli jostain hankkinut marjapensaita ja ne piti istuttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti