maanantai 19. toukokuuta 2014

Lämmin päivä ja pihan siivousta

Tänään tuli pihaa siivottua. Tai lähinnä valmiit roskakasat siirsin kompostiläjään... Samalla tuli bongattua kevään ekat kukat. Kukkapenkissä pari hentoa kukkasenalkua kasvamassa.

Mitäs vielä? Lämmintä on ollut koko päivän. Aurinko paistanut ja lämpötila on ollut parinkymmenen asteen paremmalla puolen. Huh hellettä, voisi sanoa.

Mitäs vielä? Parista blogista olen bongannut sisältöön liittyviä juttuja: hakusanat. Eli millä hakusanalla ihmiset ovat löytäneet blogiin. Pitkiä listoja, mitä erikoisimpia sanoja... Aloin itsekin tutkailemaan oman blogin tilastoja ja hakusanoja. Pakostakin alkaa miettimään onko blogini tylsä, sisällöltään nimittäin. Mikse itselläni ole yhtään erikoista hakusanaa? Muilla vaikuttaisi olevan mitä erikoisimpia hakusanoja, itsellä arkipäiväisiä ja hieman tylsähköjä sanoja...

Avainsanat! Miksi menee termit sekaisin? Haku- ja avainsanat...

Tilastojen kärjessä keikkuu puun paino. Olen joskus tehnyt merkinnän tai pari asiasta. Ystävänpäivä ja itsenäisyyspäivä... Ymmärrettävää, juhlapäivät kiinnostavat kaikkia. Erikoiskolikot-haullakin on löytänyt pari hakua blogiini.

1 kommentti:

  1. Blogisi ei ole tylsä, vaan rehellinen ja mukavan napakka.

    VastaaPoista