lauantai 16. marraskuuta 2013

Pohdintaa ja muuta vastaavaa

Ajatuskatkos. Mielessäni oli hyvä aloitus ja pari asiaa josta kertoa, mutta katosi mielestäni... Josko vaikka kertoilisi hieman viikon tapahtumista.

Koulussa tällä viikolla parista aineesta ja aiheesta koetta. Asennustekniikasta niin teoriakoetta (piirrosmerkkejä etc) ja käytännön asennusta (käytäväkytkentä, kontaktoriasennus).Toinen koe oli ohjelmoitavat logiikat. Asennustekniikka meni läpi (teoriakokeesta 3- ja käytännön asennuksista 2, asteikko 0-3), logiikan koetta ei vielä ole tarkistettu.

Sähköosastolla siivottiin ja järjesteltiin varastoja. Tavaraa lähti niin roskiin kuin SER-kierrätykseen. Löytyi pari vanhaa asiaakin, jotka tuli "pelastettua".

Vanhoja (ja vanhentuneita) teoksia, kuten lainsäädöksiä, lyötiin roskiin. Parissa kirjassa oli koulun vanha logo, tai siis leima. Tämän päätin ottaa talteen... Lisäksi varastosta löytyi pölyttymästä vanha VHS-kamera. Toimimattomana olisi mennyt roskiin/SER:lle, mutta pelastin senkin ja toimitin mediapajalle. Mediapajalla on nimittäin historiahylly, johon on kerätty media- ja AV-alan tarvikkeita eri aikakausilta ja eri vuosikymmeniltä.

Pohdinnat
Olen lukenut, tai oikeastaan luen, useita blogeja. Olen hieman kade tietyistä asioista. Nimittäin tekstien pituudesta. Ja tekstin sisältökin on pienen kateuden kohde. En nimittäin osaa kirjoittaa pitkiä tekstejä. Enkä kovin syvällisempiä.

Joskus olen huomannut tekstien jääneen lyhyiksi, ehkä jopa pinnalliseksi. Muita blogeja lukiessani olen pohtinut, että osaisinpa tuottaa samanlaista tekstiä, niin pituudeltaan kuin sisällöltään... En tiedä sitten.

Linkit
LAO, toimipisteen esittely / Sodankylä

PS.
Garrison club tänään upseerikerholla, livemusaa eli rockmusiikkia... Pitänee käväistä katselemassa bändejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti