sunnuntai 11. elokuuta 2013

Maalausta ja koulun alkua

Viimeinen vapaa viikonloppu ennen koulujen alkua. Maanantaina alkaa siis opiskelut kunnolla. Aloittavilla opiskelijoilla koulu alkoi jo torstaina. Jatkavilla alkaa huomenna lukujärjestyksen mukaan, kymmeneltä alkaa tällä näkymin... Kävin jo torstaina hakemassa opiskelijatodistukset yms. Kelan tukiaisia varten.

Mieli oli jo maanantaissa. Aloin kirjoittamaan viime viikolla vaikka elämme vielä samaa viikkoa (viime torstai > viime viikolla). Alkaako viikko maanantaista vai sunnuntaista?

Mitäs piti vielä kertoilla?

Auto... Katsastus tiedossa loppukuusta. Joten hieman huoltoa piti tehdä. Lähinnä kosmeettisia paikkailuja kuten siivousta. Vilkku ja peruutus/taustapeili kiinnitettiin. Kova homma oli kiinnittää peili ikkunaan... Autostahan putosi aikaa sitten peruutuspeili ja vilkun oranssi muovikansi. Vilkunkansi meni liimaalla paikoilleen, mutta peilistä piti vanha kanta poistaa ikkunasta. Oli vanhat liimat jumittunut sen verto lujaan, että piti viilaten poistaa ylimääräiset liimat pois.

Mitäs vielä?

Viikko sitten laitoin postimerkkejä myyntiin, aiemmassa merkinnässä mainitsinkin asiasta (Postimerkit ja Huuto.net). Ei tullut huudon huutoa. Kenties liian yleisiä tai tuote ei liian houkutteleva? En tiedä...

Törmäsinpä Huuto.net-palvelussa pariin mielenkiintoiseen merkkikokoelmaan. Halpuus ja paljous innosti tekemään tarjouksen. Aiemmin en ole palvelusta merkkejä ostanut, joten uteliaisuuttakin päätin katsoa minkälainen tarjonta olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti