maanantai 17. kesäkuuta 2013

Festareiden jälkitunnelmia ja muuta höpinää

Käväsin perjantaina elokuvafestareilla. Katselemassa yöelämää, eli toisin sanoen baareissa. Tuttuja näkyi ja pariin uuteen henkilöönkin tuli tutustuttua.

Aloitin hotelli Sodankylän alakerran pubista. Hiljaista oli, ainakin alkuillasta. Perinteistä... Nimittäin hotellilla ei ole juuri koskaan alkuillasta mitään eloa. Itse saavuin paikalle puoli 10 aikoihin illalla, väkeä alkoi saapua vasta lähempänä yhtätoista. Lähdin sitten puoliltaöin kohti koulua, tarkoituksena oli käydä koulun pubiteltalla. Mutta! Pubiteltta oli suljettu tulvan vuoksi! Vettähän se oli sadellut lähes koko päivän. Mutta aika yllättävää, että olivat sulkeneet pubiteltan... Roope ja Reponen olivat täynnä, sisälle ei päässyt millään. Siispä viimeiseen paikkaan suunnistin, missä aina on tilaa: Mooniin. Siellä tuli sitten istuttua loppuilta.

Valitettavasti en tänä vuonna ehtinyt/jaksanut käydä katsomassa yhtään elokuvaa. Aikataulut ei oikein natsannut, ja ei oikein ollut loppupeleissä yhtään kiinnostavaa elokuvaakaan... Mutta ehkä ensi kesänä sitten ;)

Muuta festareilla tapahtunutta:
- Peter Von Bagh saa oman kadun, YLE 13.6.2013
- Pahoinpitelyjä Sodankylässä, Lapin Kansa 16.6.2013

Muut höpinät
Mitäs vielä? Tänään tuli aamulla tekstiviesti. Englannista peräti. Olin kuulemma voittanut pari miljoonaa puntaa. Haiskahtaa selvästi nk. nigerialaiskirjeeltä. Ei onnistu kaverit! Minua ette huijaa!

Keskiviikkona käynti Rovaniemellä. Keskussairaalassa käynti ihopolilla, kontrollikäynti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti