lauantai 15. syyskuuta 2012

Syksyn sekalaisia tapahtumia

Eilen illalla hetken mielijohteesta kokeilin blogin päivittämistä kännykällä. Ei oikein onnistunut niin kuin toivoin. Kännykällä operointi liian hidasta sivuston raskaan operoinnin vuoksi. Blogspot/Blogger-sivustoa ei ole (mielestäni) täysin optimoitu mobiiliin työskentelyyn, liikaa ominaisuuksia ainakin meittin kännykälle. Merkinnän sain kirjoitettua, mutta valitettavasti en saanut merkintää julkaistua. Mutta ainakin tuli todistettua blogimerkinnän kirjoittamisen mahdollisuuden.

Koulu
Koulu alkoi kuukausi sitten, ensimmäinen koe oli torstaina. Lukumuutoksia ja koodia... Elektroniikassa ja (tieto)tekniikassa tarvittavia lukujonoja, kuten binääriä ja Gray-koodia. Kaikkea mukavaa.

Mitäs muuta? Sähköasennuksia on harjoiteltu, johdotuksia ja johtojen vetoja. Teknistä piirtämistä ja CAD-piirtoa. Metallitekniikkaa. Kaikkea mahdollista...

Luonto ja ilmasto
Sää on ollut syksyinen, eli pääasiassa harmaan sateista. Ei ole kait ollut päivääkään edellisen parin viikon aikana etteikö olisi satanut jossain vaiheessa. Puiden lehdet varisee ja lämpötilat öisin alkavat olemaan pakkasen puolella.

Perjantaina tuli koottua takapihalta lehtiä. Ei voi puhua haravoinnista, sillä tuli käytettyä ruohonleikkuria. Kätevä, kun on kokoava/keräävä leikkuri. Siis leikkuri, jossa takaosassa irrotettava pussi johon leikkausjäte kerääntyy. Ainakin pari työvaihetta jää pois. Ei tarvitse lehtiä koota kasalle ja moneen kertaan siirrellä kasoja. Saa suoraan kaataa kompostiin lehtijätteen...

Muut asiat
Naamakirjan (Facebook) merkinnöistä varmuuskopio tuli ladattua. Omat merkinnät ainakin tulee talteen. FB:ssähän on mahdollisuus varmuuskopioon, asiasta muistaakseni aiemminkin maininnut. Ainakin jää jonkinlainen arkistokappale itselle jos FB:n profiilille tapahtuu jotain erikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti