lauantai 11. helmikuuta 2012

Kuin kaksi marjaa?

Josko kronologisesti lähtis liikkeelle...

Jääkäriprikaatissa järjestettiin eilen perjantaina (10.2.) valatilaisuus, saapumiserä tais olla 1/2012... Mediapaja on perinteisesti tehnyt saapumiserävideon, julkaistua DVD:tä on voinut hankkia muistoksi etc. Ennen valatilaisuuden alkua jaoimme Kenttäpostia-kortteja, joissa infoa saapparivideosta ja sen tilauksesta. Itse vala kesti vajaat tunnin (klo 11-12), mutta toimintaa alueella oli ennen ja jälkeen (mm. kalustoesittelyä).

Illalla käväsin viihteellä, eli baarissa. Jossain vaiheessa verrattiin ulkonäköä Ville Haapasaloon. En tiedä sitten... Onko meissä kuinka paljon samaa näköä? Parta kyllä, mutta mitä muuta?


Muut muistelmat
Olenkohan maininnut aiemmin hankinnoistani? Pari DVD:tä tullu hankittua. Hanna ja PoC4.

ALkuviikosta tuli käytyä pankissa. Opintolaina-asioita kävin hoitelemassa, takaisinmaksusuunnitelmia etc.

2 kommenttia:

  1. Hei! Minulla oli joskus yli 10 vuotta sitten videokamera ja sillä tuli kuvailtua vaikka mitä. Suurin osa materiaaleista jäi niille kameran 8 mm kaseteille ja epäilen, ettei kamera enää edes käynnisty. Saakohan niiltä kaseteilta jotenkin ne videot siirrettyä tietokoneelle? Tai varmasti saa jotenkin, mutta mitenköhän saisi helpoiten?

    VastaaPoista
  2. Juu, onhan se mahdollista (formaattisiirto). Esimerkiksi itse olen tehnyt siirtoja VHS-kasetilta DVD-levylle (ja sitä kautta tietokoneelle)... En äkkiseltään osaa sanoa 8mm filmisiirrosta, itse en ole henkilökohtaisesti siirtänyt kyseistä formaattia.

    VastaaPoista