torstai 26. tammikuuta 2012

Minua ärsyttää...

Jo pitemmän aikaa olen pohtinut kirjoittavani parista asiasta, mutta valitettavasti en ole ehtinyt kirjoittamaan aiheesta.

Minua ärsyttää...

...autojen sumu- ja lisävalojen turha käyttö!
Miksi pitää käyttää sumu- tai lisävaloja keskellä kirkasta päivää?! Järkeä hyvät ihmiset: Sokaisee vastaantulevan! Sitä paitsi, sumuvalot nimensä mukaan kuuluu vain huonolla kelillä käytettäväksi (sumu, rankkasade etc). Sakkojakin saattaa tulla, kirjattu lakiin.

...vilkkujen käyttämättömyys (liikenneympyrässä)!
Käännyttäessä risteyksessä käytetään vilkkua. Päivänselvä asia? No ei ole kaikille! Miksi te ette sitä vilkkua osaa käyttää? Onko vilkku kenties rikki vai onko vika ratin ja selkämyksen välissä? Usein olen liikenneympyrässä todistanut kyseisen puutteen, eli ei osata käyttää vilkkua käännyttäessä.

...ylihinnoittelu kirpputoreilla!
Käväsin tänään kirppiksellä, ja tulipahan taas kerran todistettua ylitsepääsemätön kansantautia: ylihinnoittelua. Käytetty kirja vuodelta miekka-ja-kivi: 10€. Hei haloo! Jos kyseinen kirja ei maksanut uutenakaan yli viittä euroa, ei sitä kannata yrittää myydä kirppiksellä tuplahinnalla! Varsinkaan jos alkuperäinen kaupan hintalappu on vielä jäljellä.

Mielestäni oikea hinta mille tahansa kirppiksellä myytävälle kirjalle (tai oikeastaan mille tahansa tuotteelle) on alle 5 euroa. Mikäli kirja oikeasti olisi antiikkia tai todella-todella-todella "wanha", ei sitä myytäis kirppiksellä, vaan vähintään antikvariaatissa tai parhaimmillaan jossain Hagelstamin antiikkihuutokaupassa...

Linkki: Paskat kirppislöydöt -blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti