perjantai 21. tammikuuta 2011

Elokuvailta (pe 21.1.2011)

Tänään perjantaina olisi tarkoitus viettää elokuva-painotteinen illanistujaiset. Tiedossa siis eri elokuvia elokuvia, ja kenties lisäksi juoma-arvosteluja. Lisää illanvietosta sekä illan tapahtumista ja juoma-arvosteluista voi lukea (myöhemmin) RePosT-blogista. Tänään ilmestynyt jo kyseisessä blogissa eri drinkkien historiaa valaiseva postaus.

Pari elokuvaa mielessä, jotka voisi olla illan leffalistassa:

REINDEERSPOTTING - Pako Joulumaasta
IMDb, Wikipedia, YouTube (traileri)
Pääosassa huumeita käyttävä Jani, joka sortuu mm. varkauksiin ja ilkivaltaan rahoittaakseen elämäntyylinsä. Tarkempaa infoa aiemmassa postauksessa: Elokuvatuksia ja DVD-julkaisuja (pe 14.1.2011)

I AM LEGEND
IMDb, Wikipedia, YouTube (traileri)
Will Smithin tähdittämä postapokalyptinen elokuva, eli maailmanlopun jälkeiseen aikaan sijoittuva elokuva. Alkujaan syöpään parantavaksi tarkoitetusta lääkkeestä on kehittynyt virus, joka on tuhonnut maapallon väestöstä yli 90%. Virukseen sairastuneet ovat alttiita auringon- ja kuunvalolle ja pysyttelevät asumattomien rakennusten suojissa ja varjoissa. Elokuva sijoittuu New Yorkiin, jossa Will Smithin esittämä Robert Neville on ainoa terve eloonjäänyt. Neville yrittää etsiä parannusta virusta vastaan kotinsa laboratoriossa.

STAR WRECK: In the Pirkinning
IMDb, Wikipedia, YouTube (traileri)
Vuonna 2005 ensi-iltansa saanut elokuva on suomalaista scifi-elokuvien aatelia! Täyspitkä amatöörielokuva, joka on saanut suurta suosiota niin Suomessa kuin maailmallakin (ladattu Internetistä noin 9 milj. kertaa). Elokuva on Star Wreck -sarjan seitsemäs osa, ja se parodioi suosittuja tieteissarjoja ja -elokuvia kuten Star Trek - ja Babylon 5 -sarjoja.

Mikäli arkistoista löytyy ja elokuvan on mahdollista katsoa, on se katsomisen arvoinen pätkä!


MUUTA: Tilastoja
Sivustoa on katsottu yli 1000 kertaa aikavälillä toukokuu 2010 – tammikuu 2011:
1. Yhdysvallat (31 kpl)
2. Kanada (14 kpl)
3. Tanska ja Britannia (2 x 10 kpl)
4. Venäjä (6 kpl)
5. Tšekki, Saksa, Ruotsi (3 x 4 kpl)
6. Kroatia (3 kpl)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti