lauantai 4. joulukuuta 2010

Otsikko. Ei keksi.

Päivän aneeminen bloggaus, tylsääkin tylsempi ja muuta vastaavaa. Ei nimittäin tekstintuottamiskyky ole parhaimmillaan krapulassa.

Eilettäin perjantaina tult veronpalautuksia. Eilen oli käsittääkseni jonkun järjestön pikkujoulut (aluksi luulin poromiesten pikkujouluiksi, mutta ilmeisesti tänään). Käväsin Roopessa, Reposessa, Paradisessa ja Moonissa.

Paradisessa en olis käynyt, mutta yli-innokas fani vaatimalla vaati maksaa meitti sisälle. Eli joku onneton(?) luuli meittiä Duudsoneiden Jarpiksi. Mukavaa, hassua. Mutta miten kuiten joku voi luulla mua kyseiseksi henkilöksi. btw... Tulipahan todistettua illan ensimäinen tappelu Roopessa klo 11 aikaan. Oli naapuripöydässä sanaharkkaa, osa pöytäseurueesta vaihtoi pöytää. Ja kun v-mäisimmälle jäsenelle ilmoitettiin ettei enään ole tervetullut seuraan, niin siitäkös sitten riemu alkoi. Hyvä että alta pääs pois...

Mutta se siitä. Vieläkin huvittaa meittin luuleminen Jarpiksi... =D

Linkit:
- Wikipedia: Jarno Leppälä
- Extreme Duudsonit

Kuvapari: Onko meissä jotain yhteistä?

2 kommenttia:

  1. Kaks silmää, nenä ja säkäkorkeus.. 3 promillen humalassa riittänee aiheuttamaan sekaannusta =D Et sitten oikassu? Vaikka mitä hullua!..

    VastaaPoista
  2. Mitä tosiaan turhia hulluja tekemään ja oikomaan toisia! Pitäkööt mielikuvansa... =D

    Muistuipa mieleen:
    Ihmetteli hieman miten pohojanmaan jätkä on ittensä pohjoseen tiensä löytänyt. Olisi halunnut nimmarin, kynän ja paperin puutteessa tyytyi ottamaan kuvan... =D

    VastaaPoista